Bij Meubelstoffeerderij Bos staan ervaring en kennis borg voor kwaliteit in stofferen. Stofferen van klassieke, moderne design zitmeubels

VAN VADER OP ZOON

“Ambachtelijk stofferen, een passie overgedragen van vader op zoon”

Meubelstoffeerderij Bos … van vader op zoon

Het begon allemaal in 1968 toen Gerrit Bos werkzaam in de woninginrichting met de koop van een pand aan de Veenweg in Deventer voor zichzelf begon. Het werd een groot succes. Door zijn enthousiasme, ambitie en vakmanschap werd zijn zaak in gordijnen, vloerbedekking, vitrages en kunstnijverheid een vertrouwd adres in Deventer.

Mark Bos, de zoon van Gerrit, volgde in eerste instantie een opleiding voor automonteur, maar door bijbaantjes en vakantiewerk bij collega’s van zijn vader werd zijn interesse in deze voor hem nieuwe ambacht alsmaar groter. Na het afronden van de “Vakopleiding Meubelstoffeerder” heeft Mark alvorens hij bij zijn vader ging werken nog enige jaren ervaring opgedaan in de branche.

JAREN 1990 – 2021

In 1990 ging Mark verder met zijn vader; er werd een V.O.F. opgericht en met de komst van Mark specialiseerde het bedrijf zich naast de woninginrichting, eveneens in de meubelstoffering.
In 1994 werd het pand aan de Zwolseweg 37 in Deventer gekocht. Op dit adres is het bedrijf meer dan 25 jaar gevestigd geweest.
In 2003, toen Gerrit de pensioenleeftijd had bereikt, werd de zaak overgenomen door Mark. De V.O.F. werd omgezet naar de eenmanszaak “Meubelstoffeerderij Bos” en het bedrijf richtte zich helemaal op de meubelstoffering.
In oktober 2021 is Mark met meubelstoffeerderij Bos verhuisd naar de Twelloseweg 104 in Terwolde.

In smaak kunnen wij u niet adviseren in kwaliteit wel

“Meubelstoffeerderij Bos” heeft zich gespecialiseerd in het stofferen, repareren en restaureren van zitmeubels; niet alleen voor in uw woning maar ook bijvoorbeeld voor in uw boot en caravan.

Ervaring en kennis staan borg voor elke uitdaging in stofferen. Of het nu gaat om het stofferen van klassieke zitmeubels, design meubels van gerenommeerde merken of geheel iets anders, geen klus is ons te gek. Wij komen vrijblijvend bij u langs om onze mogelijkheden op uw wensen af te stemmen. Op afspraak kunnen wij in onze zaak een uitgebreide collectie aan prachtige meubelstoffen en leersoorten tonen.

Een duidelijke uitleg aan klanten is uiterst belangrijk en wij nemen hier dan ook alle tijd voor. Wij vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk; vanaf het eerste contact tot aan de levering heeft u met één en dezelfde persoon te maken.

Bent u benieuwd of wij u kunnen helpen, neem dan contact met ons op, via ons telefoonnummer 06 15537001 of via ons contactformulier.